Iratkozz fel, ha szeretnél frissen értesülni ajánlatainkról. Feliratkozom!

VOLUME EXTRA 3-10D TANFOLYAM

VOLUME EXTRA 3-10D TANFOLYAM

A volume extra tanfolyamon szintfelmérő írással kezdünk, hogy lássam milyen hiányosságaid vannak, amennyiben van, akkor pótoljuk a hiányosságokat, kijavítjuk a hibáidat, majd átismételjük volume ismereteket, hogy hogyan építs személyre szabottan és tartósan. Érinteni fogjuk a vállalkozás építését, árképzést, marketinget és fotózási ismeretet. Megismertetem veled az általam használt minőségi anyagokat, és saját építési és volume technikámat (mellyel szalonkörülmények között átlagosan két óra alatt tudok teljesen telített szettet építeni). Kijavítjuk az építés közben felmerülő hibákat, s így csökkenthető lesz a Te építési időd.  2,5 óra elmélet, 1 óra technika megismerése, gyakorlása gyakorló szivacson, hajszálon, majd személyre szabott styling tervezése a modelledre, és annak kivitelezése helyes technikai gyakorlattal saját modelleden.
A megtanult helyes technikával és megfelelő csipesszel akárhány D-t fel tudsz majd venni.
Ára: 100.000 Ft,

A tanfolyamon egy ajándékcsomagot is kapsz, mely többek között munkafüzetet, applikáló csipeszt (mellyel a tanfolyamon dolgozol, s a technikát elsajátítod), és egy általam használt Mix tálcás pillát tartalmaz, összesen 15.000 Ft értékben!

A tanfolyam elvégzése után hivatalos tanúsítványt kapsz, e-mailen keresztül.
A tanfolyamokon az én anyagaimmal és eszközeimmel dolgozol, így semmit nem kell előre megvásárolnod. Mindent át fogunk beszélni a tanfolyamon.
Tanulóim számára 10% tanulói kedvezményt biztosítok a  további képzések/tanfolyamok árából (kivéve korrepetálás), illetve a https://allinlandb.eu oldalon leadott rendelések árából, mely szinte minden termékre érvényesíthető. *részletezve a kuponon, más kedvezménnyel nem vonható össze*

A korrepetálás nem kötelező, de ha egy adott szintnél érzed, hogy javítani valód van, akkor csak a
javadra válhat. (Szintek: Alap&Haladó -> Volume kezdő -> Volume extra vagy FanoLash&Styling)

A következő tanfolyami szint elvégzése akkor ajánlott, ha egy teljes telített szett elkészítése már 3 órán belül sikerül. Egy-egy szint között minimum 10-20 szett megépítése szükséges!

Date:
Category:
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Főoldal
Keresés
0
Követés
Fiókom
Válassz pénznemet
HUF Magyar forint
EUR euró