Iratkozz fel, ha szeretnél frissen értesülni ajánlatainkról. Feliratkozom!

ALAP & HALADÓ VIP 1-2D TANFOLYAM

ALAP & HALADÓ VIP 1-2D TANFOLYAM

Szalon munka tanfolyam

A tanfolyamon elsajátíthatod a szakma alapjait, minőségi anyagismeretet, stylingokat, hogyan építs személyre szabottan és tartósan, vállalkozás építés, árképzés, marketing és fotózási ismeretet.
Elsajátíthatod az első sűrítő technikát, mely már egymozdulatos technika (nem szálankénti építés) amit alkalmazva már minimális aszimmetriát is képes leszel javítani a vendégeiden.
Ára: 200.000Ft,

A tanfolyamon egy kezdő csomagot is kapsz, mely többek között munkafüzetet, csipeszeket (melyekkel a tanfolyamon dolgozol, s a technikákat elsajátítod), általam használt Mix tálcás pillát és néhány fontos alapanyagot és eszközt tartalmaz, összesen 50.000 Ft értékben, mellyel otthon már gyakorolni is tudsz.

Tanulóim számára 10% tanulói kedvezményt biztosítok a  további képzések/tanfolyamok árából (kivéve korrepetálás), illetve a https://allinlandb.eu oldalon leadott rendelések árából, mely szinte minden termékre érvényesíthető. *részletezve a kuponon, más kedvezménnyel nem vonható össze*
A tanfolyam elvégzése után hivatalos tanúsítványt kapsz, e-mailen keresztül.

Első nap 3 – 3,5 órás átfogó elmélet (minden, amit a szalonmunkához tudnod kell), gyakorlat gyakorló szivacson, hajszálon, majd személyre szabott styling tervezése az első hozott modelledre és annak kivitelezése helyes 1D technikai gyakorlattal saját modelleden. Második nap fél óra elmélet átismétlése teszt formájában, átbeszélés, 2D technika elsajátítása, gyakorlása, személyre szabott styling tervezése a második modelledre és annak kivitelezése helyes 1-2D technikai gyakorlattal saját hozott modelleden, ebédszünettel.

A tanfolyami sorrend adott, egyik tanfolyam épül a másikra, így nem lehetséges semmilyen
„tanfolyamugrás”. Természetesen nem szükséges minden szintet nálam végezned, de mindenképpen így is, csak a soron következőre érdemes jönnöd. A korrepetálás nem kötelező, de ha egy adott szintnél érzed, hogy javítani valód van, akkor csak a javadra válhat. (Szintek: Alap &Haladó -> Volume kezdő ->Volume extra vagy FanoLash&Styling)

A következő tanfolyami szint elvégzése akkor ajánlott, ha egy teljes telített szett elkészítése már 3 órán belül sikerül. Egy-egy szint között minimum 10-20 szett megépítése szükséges!

Date:
Category:
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Főoldal
Keresés
0
Követés
Fiókom
Válassz pénznemet
HUF Magyar forint
EUR euró