Iratkozz fel, ha szeretnél frissen értesülni ajánlatainkról. Feliratkozom!

VOLUME 2-8D KEZDŐ TANFOLYAM

VOLUME 2-8D KEZDŐ TANFOLYAM

Kiterjesztem ismereteidet a szempilla dúsítás terén, hogy hogyan építs személyre szabottan és tartósan. Érinteni fogjuk a vállalkozás építését, árképzést, marketinget és fotózási ismeretet. A tanfolyam során megismerheted a saját építési és volume technikámat (mellyel szalonkörülmények között átlagosan két óra alatt tudok teljesen telített szettet építeni) és azokat az anyagokat, melyekkel szalonmunka során dolgozom. A megtanult helyes technikával és megfelelő csipesszel akárhány D-t fel tudsz majd venni.
Ára: 160.000 Ft,

A tanfolyamon egy ajándékcsomagot is kapsz, mely többek között munkafüzetet, applikáló csipeszt (mellyel a tanfolyamon dolgozol, s a technikát elsajátítod), és egy általam használt Mix
tálcás pillát tartalmaz, összesen 15.000 Ft értékben!

Tanulóim számára 10% tanulói kedvezményt biztosítok a  további képzések/tanfolyamok árából (kivéve korrepetálás), illetve a https://allinlandb.eu oldalon leadott rendelések árából, mely szinte
minden termékre érvényesíthető. *részletezve a kuponon, más kedvezménnyel nem vonható össze*

A tanfolyamon szintfelmérő írással kezdünk, hogy lássam milyen hiányosságaid vannak, amennyiben
van, akkor pótoljuk a hiányosságokat, kijavítjuk a hibáidat, s utána tudunk a Volume építés elméleti és gyakorlati anyagára koncentrálni.
A következő tanfolyami szint elvégzése akkor ajánlott, ha egy teljes telített szett elkészítése már 3 órán belül sikerül. Egy-egy szint között minimum 10-20 szett megépítése szükséges!

Első nap szintfelmérő írás, hogy lássam milyen hiányosságaid vannak, majd 3 óra elmélet, 3 óra technika elsajátítása, gyakorlása gyakorló szivacson, hajszálon. Második nap személyre szabott styling tervezése a modelledre, és annak kivitelezése helyes technikai gyakorlattal saját modelleden, ebédszünettel!

Date:
Category:
L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Főoldal
Keresés
0
Követés
Fiókom
Válassz pénznemet
HUF Magyar forint
EUR euró