Üdvözlünk Titeket az All In Lash and Brow and More világában, azon belül pedig a Blog bejegyzéseinknél.

Igyekszünk Nektek hétről hétre érdekesebb és tanulságosabb tartalmakkal érkezni, amikből esetleg erőt merítetek a mindennapok megpróbáltatásaihoz, vagy csak segítjük saját tapasztalatainkkal a szakmai fejlődéseiteket, vagy egy-egy termékcsaládunk bizonyos termékeinek bemutatásával sok segítséget fogunk Nektek nyújtani.

Kezdenénk is azzal, hogy mi hogy jutottunk el ide.

Szandra a vendéglátásban élte mindennapjait, amikor nyitni kezdett a szempilla építés világa felé. Édesanyja is a szépségiparban tevékenykedik, így nem állt messze tőle ez az iparág. gondolt egyet, és a vendéglátás mellett, elvégezte a szépségtanácsadói képzést, aminek segítségével a sminkes és műszempilla építő világában kezdett el kiteljesedni.  Mind a vendéglátást mind a műszempilla építést és a sminkelést eleinte egyszerre csinálta.  Volt hogy úgy esett be a hajnalig tartó munkából a szépségszalonba dolgozni. Kitartásának, és folyamatos fejlődni akarásának gyümölcse az lett, hogy el tudta hagyni a vendéglátó ipart, és most teljes erőbedobással azt tudja csinálni, ami a szenvedélye. Napról napra kutatja az új, és a jobbnál jobb termékeket, anyagokat, hogy a vendégeinek a legjobb minőséget tudja nyújtani, és hogy Nektek kedves szakmabeliek a legjobb termékeket tudja a piacra hozni.

Timi a mezőgazdaságban nőtt fel, és vidéken azon a területen is dolgozott édesapjával együtt. De tőle sem állt messze a szépségipar, ugyanis édesanyja is kozmetikusként dolgozik a mai napig, igy Timi is gondolt egyet, és elvégezte munka mellett a kozmetikus szakmát. Elején még a kettő egymástól teljesen különböző munkát végezte, de szerencsére kitartásának és a kozmetikai kezelések iránti szeretetének köszönhetően, gyorsan kialakult a vendégköre, hogy ott hagyhassa a mezőgazdaságot. Lassan 8 éve fő tevékenysége a Professzionális szemöldök styling. Szerencséje volt, jó időben volt jó helyen, és már a szemöldök világában teljesedik ki teljesen. Timi is napról napra keresi és kutatja a legminőségibb termékeket, amivel vendégeinek a legtökéletesebb munkát tudja nyújtani, és kolleganőinek a legjobb termékeket tudja a piacra hozni.

Soha se adjátok fel az álmaitokat, mindig hallgassatok a megérzéseitekre.

Folytatás következik. Következő témánk a vendégkör kialakítása, annak megtartása, és kezelésük.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük