Iratkozz fel hírlevelünkre és 10% kedvezményt biztosítunk az első rendelésednél. Feliratkozom!

ÚjdonságokElkészült! 🤩🥳

Elkészült! 🤩🥳

Sziasztok!

Örümünkre szolgál, hogy immár a megújult weboldalunkon köszönthetünk Benneteket! 🙂

Kérlek, engedjétek meg, hogy bemutassuk az új funkcióinkat 🤩

Az első, és talán leginkább szembe tűnőbb, ha mobilról böngészitek az oldalt, hogy IGEN! egy új navigációs menüvel bővült a felület. Ez lehetőséget biztosít a legfontosabb menüpontok gyors eléréséhez. A jobb felső sarokban megtalálható “hamburger” menü alatt megtalálható “Főoldal” és “Termékek” menüpont mellett elérhetitek az akutuális kosaratok állapotát, a bejelölt kedvenc termékeiteket és ha rendelkezdtek fiókkal és be is vagytok jelentkezve, akkor nyomon tudjátok követni a leadott rendeléseiteket is a “Fiókom” menüpont alatt – Mindenkit bíztatunk arra, hogy hozzatok létre saját fiókot az oldalon 🙂 – ez utóbbi menüpont egyaránt szolgál bejelentkezésre és új regisztráció létrehozására is.

Mindezek természetesen asztali böngésző nézetben is elérhetőek a fejlécben. A “kívánságlista” és “kosár” menük elérhetőek regisztráció nélkül is, viszont a “Belépés”-re kattintva lehetőségetek van a regisztrációra is.

Asztali nézet:

A könyebb átekinthetőség kedvéért, a forgalmazott termékeket 4 fő kategoriára bontottuk. Kedvenc termékeiteket ezentúl ezen kategóriák alatt fogjátok megtalálni. 

Mobil nézet:

A termékek egyedi oldalai is új köntösbe költöztek. Új galéria nézet és intuitív választó felületek kerültek létrehozásra:

A bejelentkezést követően az elérhetővé vált “Fiókom” menüpont alatt követhetitek nyomon a leadott rendeléseitek állapotát és módosítani tudjátok adataitokat:

Asztali nézet:

Mobil nézet:

Ha csak a endelésetek állaoptát szeretnétek ellenőrizni, bejelentkezés/fiók létrehozása nélkül is megtehetitek.

Elegendő hozzá a rendeléskor megadott e-mail címetek és rendelésetek számát megadni a “Rendelésem követése” menüpont alatt és máris látjátok.

Kövessétek az oladulnkat, mivel rengeteg új Blog bejegyzéssel és akcióval készülünk, Nektek! ❤️

L

The ultimate make-up shop page brings you everything you need

Főoldal
Keresés
0
Követés
Fiókom
Válassz pénznemet
HUF Magyar forint
EUR euró